Cumulus Pro levert als Business Process Outsourcing specialist het platform voor veel van onze diensten.  Het low-code platform stelt ons in staat om laagdrempelig complexe document- en data capture oplossingen te leveren voor het MKB op basis van techniek en functionaliteit die vaak voorbestemd lijkt voor grote organisaties. Cumulus Pro draagt daamee bij aan onze MKB focus.

Document capture specialsit Spigraph geeft ons toegang tot hard- en softwarematige oplossingen om werkprocessen volledig te digitaliseren. Spigraph is tevens Kofax Silver Partner en onze samenwerking sluit daarmee perfect aan bij de Kofax specialisten van DocAssist.

Als specialist in document scanners biedt Kodak ons toegang tot kennis en producten voor document capture. De aanvullende capture software en workflow toepassingen vormen een toegevoegde waarde bij veel van onze projecten met nadruk op digitale transformatie.https://www.m-files.com/en#


M-Files® is een krachtig documentmanagement systeem voor zowel kleine als grote organisaties. Het is dé oplossing voor het beheren, vinden en volgen van documenten en informatie binnen uw organisatie. Het maakt vinden van documenten en informatie eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger.